Om oss


BKS Import AS er importør av Nature`s AirSponge Luktfri i Norden.

Nature`s AirSponge er et produkt som har vært på markedet i Norge siden 1996. Vi ønsket å finne en god norsk oversettelse, og falt til slutt ned på det nye navnet LUKTFRI. Det er nemlig resultatet du får etter bruk av produktet! Nature`s AirSponge LUKTFRI har vært på markedet i USA siden 1986 og selges idag i alle store varehus over hele USA, Canada og Frankrike.

Skadesaneringfirmaer har brukt produktet siden det kom til Norge, og bruk av Luktfri reduserer tiden det tar før rom kan tas i bruk etter f.eks brann. Nature`s AirSponge LUKTFRI trekker røyklukten ut av veggene, og etterlater ingen giftige stoffer. Astma- og allergiforbundene i både Canada og Frankrike har testet produktene, og funnet at det er sjelden noen allergiske reaksjoner på LUKTFRI, og at det fjerner forurensning fra inneluften som f.eks parfyme som mange allergikere reagerer på.

Den miljøfremmende luktabsorberen er et dynamisk, teknologisk gjennombrudd i en verden av luktfjernere og kvalitetsforbedrere av luft. Den vil eliminere praktisk talt alle lukter og forurensinger i luften i et hjem, kontor eller bil i tillegg til varige, hardnakkede tilfeller i klær, gardiner, forheng, tepper og tyngre tapeter.

Bruk Nature`s AirSponge LUKTFRI i båten, f.eks for å fjerne "båtlukt", fjerne innestengt lukt etter vinterlagring, eller for å fjerne lukt etter diesel- eller bensinlekkasjer. I campingvognen fjerner Nature`s AirSponge LUKTFRI effektivt matlukt på kjøkkenet, og uønskede lukter på WC. Bruk LUKTFRI på hytta – sett ut et par bokser når du drar, så lukter det friskt og rent når du kommer tilbake! Dessuten er Luktfri et must på hyttedoen, der mange synes det lukter vondt.