Salgs og Leveringsbetingelser


Ekspedering av ordre                                                                                                             

Hos BKS Import AS kan du handle i trygg forvissing om at dine rettigheter blir ivaretatt.                                    

Du må være 18 år for å kunne handle hos  oss.                                                                                    

Leveranse                                                                                                                            

Vi ekspederer innkomne ordre fortløpende, og varene sendes vanligvis fra oss 1 virkedag etter ordremottak.   Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt, du får da straks beskjed på epost.                                            

Frakt                                                                                                                              

Varene sendes med Posten som B-post, men kunden har muligheten til å velge raskere levering med sporingspakke for et tillegg. Dette  kan velges under fraktalternativer ved utsjekking.                                                                     

Betaling                                                                                                                                                               

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.                        

Personopplysninger                                                                                                                                          

BKS Import AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg om person, vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til andre eksterne register.

Kortinformasjon                                                                                                                  

Når du handler hos BKS Import AS blir betalingen behandlet hos Paypal eller Stripe, som er en sikker elektronisk betalingssløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Begge våre betalingssløsninger gjelder også mobil og nettbrett, betal med kort via Stripe, eller via Paypal med Paypal-konto som kan opprettes her.

Dette gjør netthandelen sømløs, sikker og enkelt.

Rutiner for retur av varer 

Husk at returvarer ikke kan sendes i Postoppkrav, disse vil ikke bli hentet. Du kan gå fra et kjøp uten å oppgi noen grunn, selv om vi foretrekker å få vite om det dersom det er noe du er misfornøyd med ved produktet. 

Du har 14 dagers returrett fra du mottar varene. Du kan laste ned angrettskjema her, hvis det er noe du er misfornøyd med ved produktet. Du må gi BKS Import AS beskjed hvis og når du ønsker å benytte deg av angreretten. Send ditt angrerettskjema til oss før tidsfristen på 14 dager utløper.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven §6, punkt e).

Returnerer du en vare, skal denne så langt det er mulig returneres uåpnet. I de tilfeller der en må åpne innpakningen for å kunne ta varen i øyesyn, skal en returnere varen i samme stand og mengde som mottatt. BKS Import AS gjør oppmerksom på at enkelte åpnede/testede varer ikke lenger regnes som "i samme stand", ettersom det ligger i enkelte varers natur at den dermed ikke kan selges på nytt. Alle kjøpers utgifter skal tilbakebetales, unntatt er returkostnader. Unntak for erstatning for returkostnader er hvis selger har misligholdt avtalen, eller har sendt en erstatningsvare uten avtale med kjøper.

Gir du beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, skal varene etter dette returneres innen returfristen på 30 dager.